Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

NIRSGÅRD

Trevnad och Tradition 

   

  

PÅ GÅNG.....

SLÄDTURER efter snö tillgång   klicka på slädbilden för mer info

 

Vinterns grepp

vill inte släppa så våren är väldans sen så vi använder tiden till att planera Nirsgårds sommar .kolla in på kalendern samt startsidans infon. mvh Nirsarna.

* 10 maj om våren kommer genomför vi en Månskensritt natte tid kl.20,00 i ca 2 mil färdas vi längs vägar å stigar i valfritt tempo och sällskap med kaffepaus och värmande soppa vid hemkomsten 150:- / ekipage. Man rider på eget bevåg längs snitszlad slinga, starttiden är individuell och man rider när det passar en själv .

*Slingans snitzling finns kvar resten av sommaren så pay and ride konceptet är återkommande under sommaren -13. bara ring, boka, betala och rid.

0********00******00**************00**************00*****************

Slädturer är bokningsbara under helgerna under vintern. kristin: 0702824861. Vi planerar nu PÅSKÖPPET under påskhelgerna då vankas det hembakt fika och vår nyheter i gårdsbutiken, pullorna har lovat lägga in en högreväxel på värpningen så ni ska ha chans på hemägg!

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<

NORRHÄLSINGERALLY ÄR GENOMFÖRT  ÅR 2012 OCH DET GICK VÄLDIGT BRA FÖR NIRSGÅRD EN TREDJEPLACERING TOTALT OCH DELAT SEGER I MASKERAD MOMENTET. MEN DEN STÖRSTA BEDRIFTEN VAR EN HÄST I TOPPFORM MED ETTHÖGT TEMPO I KOMBINATION MED 100

& FOKUS PÅ ARBETSUTMANINGARNA!

I SVENSKA RIDSPORTSFÖRBUNDETS REGI  FIRAS DEN 100 ÅRIGA JUBILAREN MED EN JUBILEUMSRITT GENOM HELA SVERIGE . I HELGEN GENOMFÖRS EN LÅNGRITT FRÅN JÄRVSÖ TILL DELSBO  PÅ CA 4 MIL STRÄCKAN DELAS UPP PÅ TVÅ DAGAR SEN  FORTSÄTTER DEN NORRUT.

I AUGUSTI KAN MAN DELTA O BOBYGDA HÄSTORIENTERINGSRITT

Å NU!!... klicka på

 HIPPO JIPPO RALLY

LÖRDAGEN DEN 8 SEPT, ANDRA HELGEN I SEPTEMBER

GÅR HIPPORALLYT  I NIRSGÅRD

VI HÄLSAR ALLA VÄLKONMNA TILL EN UNDERBAR DAG I GLADA VÄNNERS LAG

.