Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

NIRSGÅRD

Trevnad och Tradition 

   

  

Vi som bor i Nirsgård är Erling och Ulla som är mormor och morfar till barnbarnet Nelly som bor med  mamma Kristin  i huset bredvid .Kristin är mamma till Nelly ,fritidpedagog, trädgårdsdesigner samt hantverkare men dygnet runt så lever hon och andas häst till 200%.

 


Nelly är fyra år och lägger lillgammalt huvudet på sne´och säger- ja . jag vet faktiskt!! och det gör hon faktiskt!. hon är tidningsbud till morfar varje morgon och sen leker hon i timmar med morfar så han blir nöjd och glad, hon är även kattskötare åt katten sixten och alla hönsen!

Ulla är mormor till Nelly och är  sömmerska, bagerska och träsdgårdsnisse.

Erling är  morfar och världens bästa lekkompis till Nelly, skogsarbetare

som drömmer om att göra ett riktigt bra skogsmuseum .

 

Kontakter och karta

ring oss på  070-28 248 61

om du vill maila oss är klickar du här på nirsgard@zoomin.se där svarar vi mer ingående på dina frågor

om du vill skriva i gästboken så klickar du på och vi svara snabbt och kort.

Så här hittar du hit: du tar tåget/buss eller bil till Hudiksvall i Hälsingland lättast via e4 eller ostkustbanan.Kommer du med tåg så hämtar vi dig på stationen om du inte vill byta till buss.

Från Hudiksvall till Nirsgård går buss 20 mot Friggesund eller med bil åker du på r. väg 74 mot Norrbo,Bjuråker. När du passerat Näsviken med 3 km och är i Forsadalen så hoppar du av bussen ringer oss och vi hämtar er med häst och vagn. Har du bil svänger du vänster mot Kalvhaga och kör så högt upp på kullen du kan. det är skyltat från r.väg 74.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

 

.